Payrolling




U selecteert uw eigen medewerkers en plaatst ze bij RenS op de loonlijst. Op die manier heeft u geen zorgen over loonadministratie of andere contractuele verplichtingen, maar beschikt u wel over de diensten van de werknemer. Risicobeperking, maar wel betrokkenheid. Eigen werving loont, want het levert u een aanzienlijke korting op ten aanzien van het tarief.

Kiest u voor een los dienstverband of voor een contract voor bepaalde tijd? In geval van ziekte, vakantie’s of tijdelijk verhoogde werkdruk is het inzetten van tijdelijk personeel een uitstekende oplossing. Helaas kleven ook hier weer juridische gevolgen aan. De Wet Flexibiliteit en Zekerheid schrijft namelijk voor dat werknemers rechten opbouwen, zoals vakantiegeld, vakantie-uren. Door deze medewerkers op de payroll van RenS te zetten kunt u zich blijven concentreren op uw bedrijfsactiviteiten en doet RenS de rest.

Wanneer u een medewerker een contract voor bepaalde tijd aanbiedt, dan staan de begindatum en einddatum van de opdracht vast. Op deze manier behoudt u nog enige flexibiliteit, alvorens de medewerker een aanstelling voor onbepaalde tijd krijgt en toetreedt tot uw ‘vaste kern’.

Door zelf uw medewerkers te selecteren en een contract aan te bieden bij RenS verhoogt u uw flexibiliteit. De voordelen van uitzenden kosten u dan een schijntje. Daarnaast is het risico van verzuimkosten tot 0 gereduceerd.

Wanneer u de gevolgen van Wet Poortwachter maximaal wilt beperken, kostenbesparend wilt werken, uw flexibiliteit wilt behouden, over een langere proeftijd wilt beschikken, vaak vakantiewerk aanbiedt, de loonadministratie niet ziet zitten, geen rekening wilt houden met opzegtermijnen, wilt beschikken over personeel wanneer u dat nodig hebt, alleen de gewerkte uren wilt betalen en de risico’s van verzuim zoveel mogelijk wilt beperken, dan is payrolling bij RenS iets voor u.

Wat dat kost? Uiteraard wilt u weten waar u ten aanzien van de kosten aan toe bent. Zoals dat ook voor personeel geldt, bieden wij ook op dat gebied maatwerk, dus bieden wij u graag een offerte aan. Meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, onze medewerkers denken graag met u mee.