Uitzenden
Hoge werkdruk zie je soms aankomen, maar net zo vaak ook niet. Vakantie’s, wisselende productie en ziekte van vaste krachten zijn de grootste redenen van de groeiende behoefte aan flexibele arbeidskrachten. Uiteraard is er ook binnen uw bedrijf aan gedacht en heeft u reeds middelen waarmee u dergelijke klappen probeert op te vangen. Het ontbreekt u echter aan een vaste, betrouwbare partner die er altijd voor u is in situatie’s als deze. Laat RenS u helpen bij het werven en selecteren van uw nieuwe medewerkers.

Door een brede achtergrond in personeelsbemiddeling is RenS uitstekend in staat om met u mee te denken en een passende oplossing te bedenken voor ontstane problemen. Dankzij ons uitgebreide bestand aan medewerkers, waarmee we regelmatig werken, kunnen we u een collega aanbieden, van wie we weten dat deze een aanvulling kan zijn voor uw bedrijf. En dankzij een groot netwerk is een dringende personeelsaanvraag eveneens prima in te vullen door RenS.

Benieuwd wat RenS voor u kan doen? Elk bedrijf is uniek en heeft haar eigen, specifieke wensen. RenS biedt een maatwerk-oplossing.